1. د تړون موضوع.
    • دا موافقه د https://healthy-food-near-me.com ویب پا forې لپاره د اعتبار وړ ده او د دې سایټونو کارونکي او د سایټونو مالکینو ترمینځ پایله شوې (دلته https://healthy-food-near-me.com )
    • دا تړون د کارونکي شخصي معلوماتو او نورو معلوماتو ترلاسه کولو ، ذخیره کولو ، پروسس کولو ، کارولو ، او افشا کولو پروسیجر رامینځته کوي چې https://healthy-food-near-me.com د سایټ کارونکو څخه ترلاسه کوي. کارن په شخصي معلوماتو ډکوي.
    • د معلوماتو ځای پرځای کولو لپاره ، اعالن کول ، په هر یو http://halthy-food-near-me.com سایټونو کې سایټ وکاروئ ، کارونکی باید دا تړون په دقت سره ولولي او د دې شرایطو سره بشپړ تړون څرګند کړي. د دې موافقې سره د بشپړ رضایت تایید کول د کارونکي لخوا د سایټ کارول دي.
    • کارونکی حق نلري چې معلومات پوسټ کړي ، اعالنات وکړي ، سایټ وکاروي که چیرې هغه د دې موافقتنامې له شرایطو سره موافق نه وي ، یا هغه قانوني عمر ته رسیدلی نه وي کله چې هغه تړونونو ته د داخلېدو حق لري یا مجاز شخص نه دی د هغه شرکت په اړه چې معلومات یې ځړول شوي ، اعلامیه.
    • د سایټ په کارولو سایټونو کې معلوماتو پوسټ کولو سره ، کارونکي شخصي ډیټا ته ننوځي یا ، دا ډاټا په بل ډول چمتو کوي ، او / یا ، په سایټ کې کوم عمل ترسره کوي ، او / یا د سایټ د یوې برخې کارولو سره ، کارونکي په څرګند ډول موافقه کوي د دې موافقې شرایط او وړاندیز کونکي: //healthy-food-near-me.com د دې موافقې شرایط لاندې د کارن شخصي معلوماتو ترلاسه کولو ، ذخیره کولو ، پروسې ، کارولو او افشا کولو حق سره.
    • دا تړون د htps تنظیم نه کوي: //healthy-food-near-me.com د کارونکي د شخصي معلوماتو لاسته راوړلو ، ذخیره کولو ، پروسس کولو ، کارولو ، او افشا کولو مسؤلیت نلري او دریمې ډلې ته کوم بل معلومات چې ملکیت نلري یا پرمخ وړل شوي : //healthy-food-near-me.com ، او اشخاص چې د AvtoTachki کارمندان نه دي. com ، حتی که کارونکي د دې خلکو سایټونو ، خواړو یا خدماتو ته لاسرسی ومومي https: // healthy-food-نژدې- ما .com یا خبر پا .ه. په تفاهم کې محرم ، دا تړون یوازینۍ معلومات دي چې د سایټ په ډیټابیس کې په کوډ شوي حالت کې زیرمه شوي او یوازې په http://salthy-food-near-me.com کې شتون لري.
    • کارونکی اعتراف کوي چې ، د امنیت او د هغه د شخصي معلوماتو او اختیار معلوماتو ساتنې څخه غفلت په صورت کې ، دریمې ډلې ممکن حساب او شخصي او نور کارن ډیټا ته غیر رسمي لاسرسی ومومي. https://healthy-food-near-me.com د دې لاسرسي لخوا رامینځته شوي زیانونو لپاره مسؤل ندي.
  2. د شخصي معلوماتو ترلاسه کولو پروسه.
  1. https://healthy-food-near-me.com may collect personal information, namely: name, surname, date of birth, contact numbers, email address, region and location of the User, the password for identification. https://healthy-food-near-me.com may also collect other information:
    • کوکیز پدې پورې اړه لري چې خدمات چمتو کړي ، د مثال په توګه ، د لیدنو په مینځ کې په ټوکرۍ کې ډیټا ذخیره کول؛
    • د کارونکي IP پته.
  2. ټول معلومات زموږ لخوا راټول شوي ، لکه څنګه چې دي ، او د معلوماتو راټولولو کې بدلون نه راځي. کارن د معتبر معلوماتو چمتو کولو مسؤلیت لري ، د شخصي معلوماتو په اړه معلوماتو په شمول. http://healthy-food-near-me.com حق لري ، که اړین وي د چمتو شوي معلوماتو دقت تصدیق وکړي او د چمتو شوي معلوماتو تایید غوښتنه وکړي. که اړتیا وي ، کارونکي ته خدمات چمتو کول.
  3. د کاروونکي معلوماتو کارولو پروسه.
  4. https://healthy-food-near-me.com can use your name, region, and city where you live, email address, phone number, password to identify you as a user https://healthy-food-near-me.com.https://healthy-food-near-me.com may use your contact information to process our newsletter, namely to notify you of new opportunities, promotions, and other news ofhttps://healthy-food-near-me.com. The user can always refuse to conduct mailings according to his contact information. The processing of personal data may be carried out to implement civil law, tax and accounting relations, fulfill contractual obligations to provide services, provide access to the site’s service, identify the client as a site user, provide offer services, process payments, mailing addresses, creating and implementing bonus programs, sending commercial offers and information by mail, e-mail, offering new services, before any information other than the subject of the contract, settlement transactions, reporting, bookkeeping, and management accounting, improving the quality of services, providing website services, posting information, customer announcements on the website of the owner of a personal database, simplifying work with the website and improving its materials.
  5. ډیټابیس ته د لاسرسي چمتو کولو شرایط.
  6. https://healthy-food-near-me.com does not transfer personal data and other information to third parties, except as provided below. According to this Agreement, users have grantedhttps://healthy-food-near-me.com the right to disclose, without limitation of validity and territory, personal data, and other user information to third parties https://healthy-food-near-me.com services, in particular. Still, not exclusively, process applications, payments, deliver packages. Third parties may use user information only if they provide https://healthy-food-near-me.com services and only the information that is necessary to provide the service. Also, the disclosure of personal data without the consent of the User or a person authorized by him is allowed in cases specified by law, and only in the interests of national security, economic welfare, and human rights, in particular, but not exclusively:
    • د دولتي ارګانونو په مناسب غوښتنو کې د دې ډول معلوماتو او معلوماتو غوښتلو او ترلاسه کولو حق لري؛
    • که ، د https://healthy-food-near-me.com په نظر کې ، کارونکي د https://healthy-food-near-me.com او ترمینځ د دې تړون شرایط او / یا نور تړونونه او تړونونه سرغړونه کوي. کارن.
  7. د دې معلوماتو بدلولو یا حذف کولو څرنګوالی یا له منځه وړلو لپاره.
  1. کارونکي په هر وخت کې کولی شي بدلول / ړنګول شخصي معلومات (تلیفون) یا ګډون لغوه کړه. د https://healthy-food-near-me.com د ځینې ب featuresو کار ، کوم چې د کارونکي په اړه معلوماتو شتون ته اړتیا لري ، ممکن د معلوماتو د بدلولو یا حذف کولو له شیبې څخه وځنډول شي.
  2. د کارونکي شخصي ډاټا ترهغې پورې زیرمه کیږي کله چې د کارن لخوا حذف شي. د شخصي معلوماتو حذف یا پروسس کولو په اړه د کارونکي کافي خبرتیا به یو لیک (معلومات) وي چې د کارونکي لخوا ټاکل شوي بریښنالیک ته لیږل شوی وي.
  3. د معلوماتو محافظت.
  1. https://healthy-food-near-me.com takes all necessary measures to protect data from unauthorized access, alteration, disclosure, or destruction. These measures include inter alia, internal verification of data collection, storage and processing processes, and security measures; all data that https://healthy-food-near-me.com collects is stored on one or more secure database servers and cannot be accessed from outside our corporate network.
  2. https://healthy-food-near-me.com provides access to personal data and information only to those employees, contractors, and agents of https://healthy-food-near-me.com who need to have this information to carry out operations performed on our behalf. Agreements have been signed with these persons in which they undertake to maintain confidentiality and may be liable to penalties, including dismissal and criminal prosecution if they violate these obligations. The user has the rights stipulated by the Law of our country “On the Protection of Personal Data” dated June 1, 2010, N 2297-VI.
  3. د پوښتنو په صورت کې د اړیکې پته.
  4. د پوښتنو ، غوښتنو ، شکایاتو په صورت کې چې تاسو چمتو کوئ د معلوماتو په اړه ، مهرباني وکړئ د بریښنالیک آدرس سره اړیکه ونیسئ: Support@healthy-food-near-me.com. په لیکلې غوښتنه او د هغه سند په وړاندې کولو سره چې د هغه هویت او واک رامینځته کوي ، موږ کاروونکي ته د ډیټابیس موقعیت په اړه د معلوماتو ترلاسه کولو پروسې پروسه چمتو کولی شو.
  5. د محرمیت تګلارې ته بدلون.
  6. موږ ممکن د محرمیت تګلارې شرایط بدل کړو. پدې حالت کې ، موږ به د شرایطو پا pageه کې نسخه ځای په ځای کړو ، نو په جریان کې بیرته چیک کړئ https://healthy-food-near-me.com/ د محرمیت توافق په تړون کې ټول بدلونونه د دوی د خپرولو له شېبې څخه عملي کیږي. د سایټ په کارولو سره ، کارونکي په اصطلاح کې د محرمیت تګلارې نوي شرایط په عمل کې تکیه کوي کله چې کارن سایټ کاروي.
  7. اضافي شرایط.
  1. https://healthy-food-near-me.com is not liable for damage or loss incurred by the User or third-parties as a result of a misunderstanding or misunderstanding of the terms of this Agreement, instructions on the procedure for using the Site, regarding the procedure for posting data, and other technical issues.
  2. په هغه صورت کې چې د محرمیت تګلارې هر ډول وړاندیز ، پشمول د کوم وړاندیز ، بند ، یا برخه شامل وي د قانون سره مخالف ګ orل کیږي ، یا غیرقانوني وي ، دا به په پاتې احکامو اغیزه ونلري چې د قانون سره مخالفت نلري ، دوی به پدې کې پاتې وي بشپړ ځواک او معتبر دي ، او کوم غیرقانوني احکام ، یا داسې احکام چې د ګوندونو لخوا د نور عمل پرته ترسره کیدی نشي ، تعدیل کیږي ، تر هغه کچې تعدیل کیږي چې د دې اعتبار او پلي کیدو امکان یې تضمین کولو لپاره اړین وي.
  3. دا موافقه کارونکي ته له هغه شیبه غځیږي چې هغه د سایټ کارولو په شمول ، د اعلاناتو ځای په ځای کولو کې ، او د اعتبار وړ دی تر هغه چې د کاروونکي په اړه کوم معلومات په سایټ کې زیرمه نه وي ، د شخصي معلوماتو په شمول.